1.09.2010

Interior styling group by decor8
The great blog decor8, I´m sure you all know of it, has started an interior styling group on flickr where you can post interior photos. Read more about it here. These nice pics are all by the groups members, and makes me look forward to decorte the cabin!

Have a nice weekend everyone!

7 comments:

 1. Uttrolig fine de bildene - skal absolutt inn der igjen og hente inspirasjon og kanskje et bilde
  Anående bilder - du har uttolig mange fine bilder, både som du tar selv og som du finner andre steder - for å gjøre det riktig ( det er en del blogger som diskuterer opphavsretten til bildene vi legger ut på bloggene våre.
  Derfor vil jeg gjerne spørre om jeg, hvis jeg skulle ønske det - låne et eller flere av dine bilder - selvsagt skriver jeg hvor jeg har funnet dem og linker tilbake til deg!????
  håper du har en fin helg!!

  ReplyDelete
 2. hei hei! bildet nederst er faktisk fra tove i "nettpynt" og lykkeliten:) utrolig mange flotte bilder!!!

  ReplyDelete
 3. Hei!

  Bare å låne bilder og linke tilbake :) Selv har jeg sendt mail og spurt mange av bloggene jeg låner fra, desverre ikke alle... Jeg prøver å være flink å linke tilbake til der jeg tar bildene fra, både under bildene og i teksten.

  Alle bildene i artikkelen over er fra decor8 sin artikkel, som jeg linker til, og fra denne gruppen på flickr, som jeg også linker til. Her linkes det videre til bidragsyterne som har kommet med bildene.

  :)

  ReplyDelete
 4. Hei.

  Bildene er kjempeinspirerende! Synes du har funnet masse annen god inspirasjon også. Oppdaget bloggen din igår og har sittet og bladd meg tilbake og kost meg med bildene.

  Liker hytten deres veldig godt, og soveroms-utsikten deres kunne jeg betalt mye for:)

  Ha en flott helg videre!

  ReplyDelete
 5. Hei.

  Det er bare å låne bilder av meg. Bare link..som du selv sier:)

  Satt og tenkte på om hytten din kunne være i Telemark. Det liknet liksom litt skjærgården vår her. Selv bor vi på et sted som heter Nystrand og vi har 2 minutter å gå ned til vannet. Det er deilig.

  Kanskje jeg har sett hytten din til og med. Vi har båt og farter mye rundt her:)

  ReplyDelete
 6. Så morsomt. Jeg tenkte faktisk på det for jeg synes jeg skimtet øya med den nye, litt moderne hytta rett utenfor dere. Vi er masse i Sildevika. Ungene kaller det "Eventyrstranda" fra de var små og antagelig synes det var som et eventyr der ute:))

  Det er et flott omeråde! Jeg er innflytter og er "headhuntet" hit av mannen min;) Kan ikke si jeg angrer på flyttet hit fra Oslo.

  Jeg skal vinke neste gang..he he.

  ReplyDelete
 7. Helt fanatstisk blogg du har ;) Er så fint å komme over nye, litt annerledes blogger. Simpelthen elsker stilen din, selvom det her hjemme er litt mer farger, skulle jeg gjerne ha kunne hatt det slik. Gleder meg til å følge med videre her! Håper det er ok at jeg linker!?

  Takk for tips om decor8 forresten!

  :)IfraLahell

  ReplyDelete